Öppen repetition

Höstterminen 2023 hålls de öppna repetitionerna kl 18:30 den 29/8 och 5/9 på Film & Musikgymnasiet våning 5, varmt välkomna!

> Facebook-event för öppet rep HT23

Datum: Tisdagarna den 29:e augusti och den 5:e september

Tid: Kl 18.30-20.30

Var: Vi ses på Film & Musikgymnasiet våning 5, Kvarngatan 38.

Hur: Inga förberedelser behövs!

Kvarngatan 38

Sugen på att sjunga i kör?

SKÖN är en blandkör för studenter på Linköpings universitet som sjunger det mesta. Kören består av fyra stämmor; sopran, alt, tenor och bas. Om du inte på förhand vet vilken stämma du passar i hjälper vår körledare dig att klura ut det under provsjungningen. Att läsa noter är inget krav för att sjunga i kören men är definitivt ett plus! Antagningar sker i början av varje termin då man som sökande får träffa vår körledare och sjunga igenom olika övningar tillsammans.

I början av varje termin hålls en så kallad öppen repetition där man är välkommen att delta i ett rep med kören, för att känna på hur det är att sjunga i kör och få en uppfattning om upplägget på ett vanligt rep. Repen hålls vanligtvis tisdagar mellan 18:30 och ca 20:30. Lokalerna vi repar i varierar för tillfället.

Om du vill veta mer eller inte kan komma på öppet rep men ändå höra om en tid för provsjungning, skicka ett mail till styrelsen@skon.nu